Prohledat tento blog

čtvrtek 5. května 2016

Ve stínu Čtvrté říše



foto StK     


   Následující text vyjadřuje oprávněný pocit Slovana. Ano, jako 75% Slovan souhlasím, jako 25% Germán mám tu a tam připomínky. Měl jsem (a pořád mám) v Sasku vzdálenou rodinu. Kupodivu - tou svou mesaliancí s Poláky se Sasíci stali méně Germány a více ...komunisty?  Co je to za blbost? Co mi to prsty píšou?  

   Byl snad Hitler komunista? Podle mé dávno zesnulé drážďanské pratety asi ano. Tvrdila, že kdyby ho bývali byli opravdu poslechli, mohl být v Evropě ráj na zemi. Tisíciletá Třetí říše. Možná se jenom něco zvrtlo s těmi Židy. Hlavně s těmi bohatými. Stejně se to s holokaustem zveličuje! Nebo snad proto, že Němci nebyli dostatečně oddaní Vůdci? Mělo se to možná raději povést.

   Nebylo by nutné se teď, v novém miléniu marně a krvepotně pokoušet o vybudování Čtvrté Říše s krycím názvem Evropská Unie...





Německo si to to teprve teď vyžírá. A nejenom Německo. Ti kluci z jihu jim tak pěkně oživí rasu, že “podřadní” Slovani proti nim budou vzorem árijské čistoty...

   Onehdy jsem měl zajímavou debatu. Při dobrém pitivu a krmi myšlenky volně plynou, napadá lecos. Jak jsme probírali přítomnost, historii blízkou i vzdálenější, a hrabali se v anglických dějinách, najednou přišlo to. Že ve druhé světové válce, co se týče německé nacistické expanze, “Angličanům” šlo o hovno. A nejen jim. Francouzům, Nizozemcům, Belgičanům, Norů. Nešlo jim o život, o přežití. Nebylo plánem nacistů je vyhubit a zotročit. Plánem bylo integrovat do Říše. Nešlo o přežití ale o zájmy “vlastníků” států. Nešlo například o přežití “Britů”. O Angličany, Welšany, Skoty, Iry. Šlo o impérium. Ostatně které se po vítězné válce rozpadlo. Ti všichni by i po “prohrané válce” žili dál. Možná, že by jim byla zachována i monarchie.



   Jedinými, komu v té válce šlo o krk, kteří na rozdíl od ostatních, u kterých to byla jen záležitost politické volby, byli především Židé a Slované. Druhá světová válka v Evropě byla loupeživou a genocidní válkou proti Slovanům. Válkou za životní prostor, za hospodářské zájmy. Poté, ve vztahu ke Slovanům, co nepodařilo bezprostředním násilím, poučeni historií, oni poražení se svými novými vítěznými spojenci, se kterými vytvořili Čtvrtou říši, zahájili válku jinými prostředky. 



   Účelem jejich snažení nebylo přinést na východ “demokracii a prosperitu”, ale zmocnit se stejného prostoru, jak se před tím snažili válkou. Prostoru hladového po plných výkladních skříních a ochotného za ně zaplatit a jako biblický Ezau obětovat cokoli. A v omezené míře své záměry, tentokrát nepřímou podporou, ale i přímou silou vynucovat. Jako například na Balkáně, opět válkou proti Slovanům, jako ve znovuuloupeném Kosovu, ze kterého udělali narkobaronský zločinecký pseudostát. V nevyhlášené válce bombardováním Bělehradu, dokonce civilních cílů. Za potlesku ale i praktické pomoci zdejších řiťolizů. 

    Ach ano, za ty výkladní skříně to stojí. A za novou Lančku, vžuuum, to je fáro vole, lepší než to píáno co jsem s ním jezdil do pivovaru, kdo by měl odvahu pokutovat prezidenta, kterej je víc než Mussolini… 
   Pak snaha rozložit Rusko do jednotlivých gubernií a podobně ovládnout jako východní Evropu. Prostřednictvím svých korporací se dostat k jeho přírodním zdrojům. Jenže tahle naděje skončila spolu s Jelcinem. Tak alespoň Rusko obklíčit a alespoň, pro začátek, ovládnout Ukrajinu. Když se nezdařilo ji koupit, rozdmychali občanskou válku. Jenže ani to nevyšlo. Akorát utratili miliardy Eur a dolarů. Výsledkem je, že Rusko si vzalo zpět Krym. A Ukrajina? Kdo ví, co se tam děje, na Donbasu... 

   Kde jsou palcové titulky z loňska a předloňska? Byly nahrazeny novými. Teď sami, zatím v malém, zažívají jaké to je být ve válce. A za tohle všechno a v tomhle všem se na nás dožadují solidarity. Za důsledky toho co stejným způsobem a pro stejné zájmy rozesrali na jihu? Jak je to dlouho a kým našemu dalšímu prezidentovi bylo řečeno, že nevyužil příležitosti držet hubu? Za co? Za pár zrcátek a korálků a za to, že jestliže jde o jejich zájmy, a to jde vždycky, jsou ochotni nás prodat komukoli? A mezi tím nám milostivě dovolí, abychom za ně, za jejich imperiální zájmy cedili krev a navíc si to platili? Ano, k tomu jsme jim občas potřební. Jinak jsme pro ně slovanský póvl z východu. Horší než všichni z jejich někdejších kolonií. Čech, Polák, Ukrajinec… Jak nadřazený je například Pákistánec. Nebo kdokoli z hloubi Afriky. Jen před Rusy mají respekt. Rusové se nehrbí.

   Tak to co pozorujeme je důsledkem dlouhodobé politiky, ne jen posledních několika let či desetiletí. Teče jim do bot a po nás se dožadují solidarity. Jsme přece jedna evropská rodina. A potom? Jako vždycky. Zpátky do pazderny na určené místo a držet hubu a krok.

   S národy jako takovými to není až tak zlé. Jen s tím ksindlem který jim vládne a posílá miliony proti jiným milionům. Jestliže to nedošlo ve Velké válce po Verdunu, Sommě...tak si to zopakovali ve Druhé. Byl bych rád kdyby nedošlo ke Třetí. Přestože se vládnoucí elity o to snaží seč mohou. Jestliže nás zase zatáhnou do války, já za ně chcípat nebudu. Co znám lidi okolo, ti také ne. Jen budu dávat pozor abych nestál v cestě až se bude blížit zástup s vidlemi.

   Základní myšlenka EU je dobrá. Jenže takto je to špatné. Je to mnohagenerační spontánní proces. Prozatím by stačila zóna volného obchodu bez buzerací.

   Joseph Goebbels ve své lživé propagandě, ve vizi Evropy spolupracujících národů, měl pravdu. Jak to opravdu myslel, nejspíš nikdo neví, to už Německo padalo na hubu na všech frontách. Možná, že tomu i sám věřil, že uvěřil své propagandě. Každopádně je to rozumná cesta, jednota ve rozmanitosti. Tu nelze nadekretovat, tu musí přinést život. Ne všechny do jednoho hrnce a zamíchat razítkem.


Schumacher



=========================







Kocourův doslov

   Jakožto směska národností přikládám možná menší váhu národnosti a řeči a větší kultuře jako takové. Tradici. Ale neodolal jsem vyvěsit tenhle Schumacherův text. Nedá se s ním totiž nesouhlasit. Snad jen detaily bych napsal jinak. Ale co chcete od člověka, jehož prateta měla v kredenci schovaný portrét masového vraha. Hitlera. 

   Ani netušíte, jak mě potěšila jedna ruská baletka, když mi vyprávěla, že její bábuška měla v kredenci za sklem kolorovanou fotku Stalina. Občas prý ji vzala do rukou a vyčítala: "Josife Visarionoviči, proč jsi nás opustil!? Co teď s námi bude...?"   Všude je to skoro stejné.

   Jestlipak se za půl století bude někdo rozněžňovat nad fotkou Anděly Merkelové? Anebo Führerin A.M. (zakázaná kombinace čísel bude 1 a 19) bude pobývat v neoznačeném  hrobě na hamburském městském hřbitově, kousek za mešitou, hned vedle minaretu?
¨

Dodatek:
Víte, kdo pronesl tenhle projev? A kdy?

"Jsme socialisté, jsme nepřátelé dnešního kapitalistického ekonomického systému kvůli vykořisťování sociálně slabých, kvůli nespravedlivým mzdám, a protože kapitalismus hodnotí lidské bytosti podle bohatství a majetku namísto zodpovědnosti a výkonnosti."
....
"Co se plánovitého hospodářství týče, jsme stále ještě na úplném začátku a já si představuj, jaká je to krása budovat celoněmecký a evropský hospodářský řád."

Adolf Hitler, oslava 1. máje v roce 1927

10 komentářů:

  1. Naříkat, varovat, to mi (ne jen, ale i my) umíme, těď už "jen" zapracovat na refreši, nic než.....
    A pro rektální lezce a pštrosa hlavy, vpochvěte se kam libo, trapárníci(ce). P.H. nebo M.T na 1000 W bude dobře. ANO.
    To byla úleva!

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se k tomu hodí jako prdel na hrnec: http://echo24.cz/a/iKJUX/v-ceskych-skolach-ubyva-uceni-a-pribyva-vymyvani-mozku
    4P

    OdpovědětVymazat
  3. Venku je krásně, ANO !

    123tit psychomag • před 5 minutami

    A co byl Mnichovský diktát Historicky to území vždy patřilo Království českému a kdo ho říši daroval naši garanti míru a územní celistvosti.


    Odpovědět

    Sdílet ›

    Avatar
    Tomáš Roll psychomag • před 15 minutami

    Ten přece nebyl. Řekl to Putin. A Oliver Stone prohlásil, že Velká vlastenecká válka začala, když Německo a Polsko přepadly Sovětský Svaz.

    A tohle je taky krasnoje. http://www.novinky.cz/domaci/402676-prisna-smernice-eu-muze-nahrat-teroristum-varuje-vnitro.html
    4P

    OdpovědětVymazat
  4. Vynález Evropské unie byl pro mě od samého začátku "dílo ďábla". Ne jen proto, že úkorně pociťuju ztrátu vlasti, její jedinečnosti a samostatnosti. Je to pro mě pohana. Zase nějaké područí. Jako kdybychom jich už nezažili dost. Nejsme žádní sralbotkové, ale máme bohužel podělané vedoucí kádry. Skoro všichni jsou "stará škola", zvyklá poslouchat, a ta mladá zase houby ví, co je to područí.

    To "míchání razítkem" je moc dobrý příměr, SCHU.

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím,
    jestli jsme nebo nejsme sralbotkové. Většinou jsme se přímé konfrontaci "v boji" vyhnuli. Na rozdíl od Poláků nebo třeba Maďarů. Ale zcela jistě máme sralbotky v čele. Odjakživa. Nebo aspoň od vzniku první republiky.

    OdpovědětVymazat
  6. V čele máme bohužel ne lidi zrovna statečné a vedle nich jsou tam i tací, proti nimž je svině charakter.

    OdpovědětVymazat
  7. Míchání razítkem:

    Ano je to hezký příměr, který se Obuvníkovi povedl a co se týče omezování zbraní (vzhledem k době a okolnostem hodnotím tento počin jako mimořádně debilní), tak to už není míchání razítkem, ale mlácení razítkem po palicích a spolu s tím prosazováním zákazu hanobení ještě opepřený povinným děkováním za osekávání svobod... To už je pomalu na další 2 defenestrace, jednu pražskou na ministerstvu spravedlnosti a druhou v Bruselu.

    OdpovědětVymazat
  8. Shrnul bych obsah článku tak, že Německo se z výsledků 2. světové války poučilo a prakticky na ně zareagovalo. Sturm und Drang nach Osten tedy pořád pokračuje, ale jinými prostředky. Chytře zacílenou propagandou v dobách raných a naopak zase dobře zacílenou korupcí a ekonomickým ovlivňováním o něco později a v současné době, se dosáhlo a dosahuje dříve neuvěřitelných „úspěchů“. Samozřejmě, že za pomoci nových spojenců a vazeb a v součinnosti s nimi. Dalo by se také říct, že dobře „zacílenými“ dávkami marek a eur se podařilo dosáhnout lepších výsledků, nežli dříve zbraněmi, byť i na ty občas odchází, viz události na Balkáně. Nicméně události se poslední dobou poněkud vymykají kontrole svých původních iniciátorů a strůjců a začínají se poněkud chaoticky zvrhávat v nečekané výsledky. Hrozí to znovu tím, že se strhne válka. V Evropě občanská a na rozhraní Ruska a Ukrajiny reálně hrozí i 3. světová. Točíme se v kruhu? Opravdu neumí ti novodobí „kormidelníci“ nic lepšího, než dostávat lidi, skupiny lidí, celé země a regiony na okraj záhuby, nebo i za něj, paradoxně sebe sama nevyjímaje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, možná už jsem moc starý,
      ale začínám propadat myšlence celosvětového spiknutí nadnárodních monopolů. Nebo se mi to někdo snaží naočkovat? Případně, že je to normální stav lidstva. Ne mír a soutěž, ale soutěž, která se má nakonec rozhodnout další válkou, která zničí valnou část toho vybudovaného a může se začít budovat znova. Přemnožení.
      Lidi, kteří se mají materiálně dobře si vymýšlejí pitomosti. Moje babička tomu říkala "zbytkovať". Přemnožení - někde se to děje na nižším levelu - hladomory, epidemie a kmenové války v Africe (a nakonec v nedávné době i na Blízkém Východě*). Nedokážeme ovládat vlastní rozmnožovací pudy a začínáme se vzájemně požírat. Napřed vydrancujeme přírodní zdroje a pak se začneme o ty zbytky rvát. Vidím to černě jenom sám? Je o přírodní zákon?
      A to mě vede k pesimistické myšlence - pokud je ve vesmíru více +/- srovnatelných civilizací, bude to fungovat stejně i v galaktickém měřítku. Takže si přeji, aby se těch civilizací vyskytovalo jen minimum a byly tak daleko od sebe, že válka by byla přinejmenším neúčelná.
      Na BV to vlastně jsou y´také "kmenové války", do kterých jsme se nechali zatáhnout, místo abychom se isolovali.
      Asi skončím jako Astra - budu se zajímat jen o to nejbližší a na širý svět hodím nějakou deku.

      Vymazat
    2. Kocoure, jaká jsou prováděna drzá a bezohledná svinstva, konkrétně drancování přírody, zdrojů a veřejných rozpočtů, která se oficiálně presentují jako vzniklá na základě ušlechtilých pohnutek a hnutí veřejného mínění tím správným směrem, například „záchrana planety a lidstva“ před změnou klimatu a zlým, jedovatým kysličníkem uhličitým, nebo jiná, nevinnější, jako prosazování přípustnosti na trhu jen těch správně křivých banánů, to se prostě nedá nevidět. Takže ano, zájmy těch či oněch velkých hajzlů a zmetků jsou reálně vzato za kdečím.

      Přemnožení také hraje svou roli, především ve vlně těch „arabských jar“ a nynějších migračních vln, tedy krom hovadské až idiotské politiky v oněch regionech a vůči nim.

      A na Astřině odmítavém přístupu k problémům, které jako jedinec stejně není schopna vyřešit ani ona, ani kdokoliv z nás, to je spíš pragmatický přístup. Člověk se má snažit o změnu jedině tam a tehdy, kdy to má aspoň trochu reálnou šanci na úspěch, jinak je to jen mrhání časem, energií a případně i dalším cennými zdroji.

      Jsou-li i jiné civilisace stejně „nepovedené“ jako ta naše, tak jak říkáš, doufejme, že žádné další nejsou, nebo když přeci jen ano, že jsou dostatečně daleko. I bez nich máme problémů až nad hlavu.

      Vymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)