Prohledat tento blog

sobota 17. prosince 2016

Sprostota, echt "sluníčková"...


Naskenováno z dnešního regionálního Deníku.



  Mám minimum času, nechtěl jsem se zabývat svým blogem, ale žena mě upozornila na skutečný špek v dnešních tištěných novinách. Připadá mi to sice spíše jako HOAX - nemohu uvěřit, že by UNICEF opravdu byla tak sprostá organizace.

   I když - oni už jsou asi takoví. Konají dobro svým jménem na cizí účet. 
Tady se vlastně  jenom dokonale odkopali.


Mimo jiné: 
  Podobně úchylná mi připadá reklama od O2, kde rodinka, natěšená z "chytré sítě" pod stromečkem zapomene zajet pro babičku na nádraží.  Závisláci? Nebo něco horšího? 


37 komentářů:

  1. To je jednoduché! Tu reklamu stvořil debil! Už jsem ji viděla víckrát a pořád mám chuť ho jít kopnout do zadele! Taky by bylo dobré zeptat se zadavatele, toho, kdo to platí, jak mohl takový paskvil schválit.

    A reklamy? Až do konce roku budeme mučeni, protože podniky potřebují utratit rozpočet na reklamy za rok 16.Občas si to stopnu - mezi dějem filmu a reklamou - není rozdíl ve stopáži.Cca dvanáct minut k patnácti. Už jsem to tady jednou psala. Za chvíli už se nebude vysílat nic jiného než reklamy. A budou blbější a blbější a blbější....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za trochu lásky šel bych světa kraj...jistě všichni známe Vrchlického nádhernou báseň. Nějaký potroublý kreativec z ní udělal ódu na Kostelecké uzeniny!!!! To je úroveň. Asi nemám smysl pro humor....

      Vymazat
    2. Astro, za to, že někdo nemá vkus, mohou rodiče. Jednak geneticky, neb dotyčnému asi nepředali nic, co by stálo za předání a druhak výchovou a výukou, které zjevně nedopadly dobře. Jeden každý z nás je tedy svým dílem odpovědný za hnus a čurbes kolem nás.

      Vymazat
  2. "Maminko, až budeme plot příště natírat, Vy už tady nebudete..."
    Tahle reklama mě velmi nasrala a byla jednou z příčin, která mě odvedla od potřeby mít televizi. Za tohle v Bruseli nemůžou. Jestli tohle má být součástí zdejší kultury, nechci s ní mát nic společného. Nesvádějme na Brusel to za co si můžeme sami. Ano, je to jednodušší. Za všechno může někdo jiný. Vedoucí Táborského gestapa si stěžoval, že jsou zavaleni udáními...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obuvníku, viděl jsem i horší. A zrovna tahle mi sice přišla nevhodně a přiblble dvojsmyslná, ale nijak mi nevyvedla z míry. Takový horší průměr. Možná, že ta naše kultura není nic moc, možná, že až přespříliš plodí, rodí a přímo hýčká všelijaké podvodnické hajzly, ale obávám se, že nic moc lepšího na planetě stejně není.

      A ano, měli jsme své udavače ve všech historických etapách, 2. světovou nevyjímaje, stjně, jako mnozí jiní, ale měli jsme svého času i Husity a dali jsme tak světu slovo pistole a tu báječnou věc, kterou označuje. A měli jsme za války i zahraniční a domácí odboj, který se docela činil, popravit takového hajzla, jako byl Hedrich, to se jen tak někomu jinému nepovedlo. A činili se naši docela slušně i jinak, ať už Tobrúku, nebo nad Británií či okupovanou Evropou, či mnohde jinde.

      Na Brusel svádět nic netřeba, ten jen obratně zneužívá hnusných lidských vlastností k rozšíření a udržení svého vlivu, stejně, jako to činívají různí jiní zmetci, co mají moc a vliv, o které nechtějí přijít. Jenže budou-li tak mohutně křivit realitu, jako to činí bruselští, tak o ní stejně přijdou, otázkou je jen kdy to nastane a jak moc zhoubné to bude pro nás, jakožto evropské místní obyvatele.

      Vymazat
    2. Když za starýcgh časů projížděl velmož davem svých poddaných, dva sluhové rozhazovali drobné penízky nalevo a napravo od cesty. Lůza se po nich vrhala a vrchnost tak měla cestu volnou. Lepší řešení než několik biřiců. A asi i levnější. A ještě vrchnost (v tu chvíli) milovali. (To je poznámka k EU.)

      Nemám nic proti cynismu v reklamě. Ale odsud až posud. Natírání plotu a "...vy už tady maminko nebudete!" je pro mě přesně na hraně mezi řádně cynickým vtipem a neomaleností.

      Jdu spát, bolí mě záda. Mysleli si, že mě tak dojalo představení, protože jsem měl na konci slzy v očích. Nevymlouval jsem jim to. Co jim je kurnik po mých zádech, že?!

      Vymazat
    3. Co jiného jsou dotace než ono někdejší rozhazování drobných vydřených z poddaných, dotažené do dokonalosti?

      Pro mě je onen "vtip" už za hranou.
      Naopak se mi líbila reklama " S naší reklamou pohřbíte konkurenci" s podnikatelem v rakvi.

      Draku, neměli jsme Husity. Ti byli tak nějak sami pro sebe. A velké neštěstí. Ne prchlivý opilec Václav, ale rozumný Zikmund. Ne pohádkář Palacký, ale historik Pekař. Ne historie děvka ve službách politiky, ale věda.

      Vymazat
    4. Obuvníku, nehodlám nadržovat ani katolíkům, ani husitům.

      V kostce shrnuto, řekli si katolíci svého času svou arogancí, pokrytectvím prolhaností, drzostí, bezohledností, nemorálností a nenažraností o přes hubu. Toho přes hubu, o které si řekli, se jim víc nežli štědře dostalo mimo jiné v podobě husitů a husitství. A protože má všechno své kladné i stinné stránky, doplatili na to nakonec všichni, nebylo vítězů, většinou jen samí poražení. S objektivní vědou ale má pramálo společného udělat z jedněch bílé a z druhých černé. Tak jako neinformoval svého času objektivně bolševik p husitech a husitství, tak zrovna tak není pravdou, co se na to samé téma line dnes z veřejnokrávní a jiných žump.

      Vymazat
    5. Mimochodem, ti katolíci se chovali tenkrát podobně blbě, jako dnes bruselští neobolševici. Ti si také říkají o přes hubu, silně.

      Vymazat
    6. V kostce shrnuto, řekli si komunisti svého času...

      Venkoncem nejde jen o husity, katolíky, komunisty...

      S "MY" navrhuju zacházet velmi opatrně. Taktéž s přivlastňováním si dějin.

      Různý pohled na tytéž události.... Zabijačka z pohledu vepříka vypadá jinak než z pohledu řezníka. Či toho kdo se těší na jitrnice.

      Vymazat
    7. Ano Obuvníku, v kostce shrnuto, řekli si svého času o přes hubu sovětští bolševici, spolu s jejich satelity z tábora míru a socialismu, protože dlouhodobě odmítali reagovat na stále rychleji se měnící a bouřlivě vyvíjející se realitu. A teď zrovna si mohutně říkají o přes držku bruselští soudruzi. A jak tak na ně koukám, jak zatvrzele trvají na neměnnosti kravin a zhovadilostí, které nás dostávají do čím dál tím větších problémů, pravděpodobně jim bude v ještě v dohledné době více nežli vyhověno.

      Dějiny si přivlastňuje kdekdo a kroutí je a přímo překrucuje skoro každý, který si vzpomene ještě víc. Je to zdá se poslední dobou jedna snad z nejrozšířenějším metod manipulace. Třeba takové to neustálé periodicky se objevující se v našich médiích„sudeťácké” skuhrání o chudácích co strašně utrpěli při odsunu, líčené tak, jakoby snad ani neexistovalo to všechno, co předcházelo tomu dění v roce 1945... Lezou mi s tím dost na nervy, debilové prolhaní. Nebo takové to neustálé veřejnokrávní a mediální podsouvání, že místní strašně chlastají. Ano místní chlastají, ale řekl bych, že chlastají poměrně přiměřeně, s hulením kdečeho je to už horší, protože reklamu na tabák jsme tu trpěli dík úplatným politickým a jiným kriplům nepřiměřeně dlouho. Co se ale chlastu týče, statistika, která nezohledňuje i počty turistů, kteří sem na to levné pivo cíleně jezdí a chlastají ho tu celé týdny jako o život, tak ta ať se jde laskavě vycpat! A hlavně, někdo kvalifikovaný, třeba šéf statistického úřadu, nebo ministr, pod kterého spadá turistika asi ten přes průmysl a obchod, by ty mediální osly měl velice nahlas poslat do kamsi a těm veřejnokrávním ještě navrch pohrozit, že jim navrhne snížení rozpočtu za to, jak neustále kálí do vlastního hnízda a navíc při tom předvádí, jak nevzdělaní a hloupí vlastně jsou.

      Zkrátka a dobře nelze si nevšimnout, že někdo ne zrovna chudý a dost vlivný se nám tu snaží hlava nehlava a stůj co stůj ne zrovna hezkými metodami snížit sebevědomí a trvale udržovat blbou náladu. Nejhorší na tom všem je, že se to těm hajzlům poměrně daří.

      Když už Jste Obuvníku narazil na zabijačky a vepříky, tak za ty vepříky jsme až nepříjemně často, nezdá se Vám?

      Vymazat
  3. MOOOOC se těším až konečně příjde reklama, jedno na co, ve které bude účinkovat běloch, cěrnoch, asiat, tělesně postižený, retard, čtyř%, zelený, transgenderová hlasatel,UFOn, a všichni jiní mutanti. Vše jen proto abych poznal že jsem ještě člověkem a nesu za jejich trpění odpovědnost. TĚŠÍM SE!!
    4P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roztomilé :-) Tuhle sešlost by nejspíš bohatě postačilo zabrat na jeden záběr a asi by snad ani nemuseli mluvit :-)

      Vymazat
    2. Ale božíčku, to by byla škoda, kdyby nemluvili, nemám pravdu? Co takhle mentálně retardovaný míšenec, homosexuální transsexuál, politicky přesvědčený zelený oteplovač a Marťan? 6 in 1? N o nekup to. Ale někteří už pomalu této mety dosahují. Třeba nějaký Jakub Janda. Četl jsem včera jeho článek a měl jsem pocit, že ho psal Aldebařan. Nebo jiný pařan. Překlad Strejda G.

      Vymazat
    3. Jandu bych četl jedině kdybych se chtěl rozčílit.

      Vymazat
  4. ..............ale dramatizování EET moc neberu. Jsem pro, aby daně platili všichni.
    Já dodávám, všichni ostatní, aaaaaaa šéfe, pude to bez levnějc?
    4P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepude. Levnějc a platit daně jde proti sobě, zejména, když je někdo zásadně neplatí.

      Vymazat
    2. Draku, ale pude, pude, BUREŠNÁSPOTĚŠ.

      Vymazat
    3. Daně, by teoreticky vzato mohly být levnější, kdyby je každý řádně platil. Už to je samo o sobě sci-fi, a i kdyby to nastalo, obávám se, že velkozlodějové okamžitě najdou milion důvodů a způsobů, jak je okamžitě odsát do svých kapes. Jejich političtí figurkové jim za trapně levný úplateček rádi pomohou a zase bude vesele po daních, zase se se bude za astronomické ceny, astronomicky dlouho stavět dálnice, nebo tunel, nebo jinak vesele dojit a dojit. Podstatné je jenom to dojení...

      Vymazat
  5. Ten vtip vpravo je roztomilý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astro, je nádherný. V záplavě té genderasistické uřvanosti a přikazování tolerance snah o sebezničení, je takový milý a hřejivě lidský, jakoby byl od Karla Čapka, u kterého bych si představoval velmi podobné reakce na dnešní úchylnou dobu a poměry.

      Vymazat
  6. Lidé mají dostat právo sáhnout při ohrožení státu po zbrani...
    No,no, najednou jsem považován za člověka. To už musí být vážné...
    Obávám se však se aby z toho nebyla povinnost.
    Krom toho, poddanému ani není pořádně umožněno aby sáhl po zbrani při ohrožení jeho samého, a je po něm požadováno aby tak učinil kvůli organizační formě. Za kteroužto se schovává jeho vrchnost. Jak znám své pappenheimské, obávám se toho, že prvotní potěšení nakonec zvrhnou v poděšení. Jako obvykle. Každopádně to něco signalizuje. Vhodné být ve střehu.



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tohle "právo si sáhnout" bych moc nevěřil, je to jen vějička na uklidnění zbraněmají, pak příjde EUrána možná z rána, a budem mít zase ....govnongo a ne právo.
      4P

      Vymazat
    2. Že by jemné vyhrožování CZEXITEM? Třeba?

      Vymazat
  7. Pro odlehčení, ve skutečnosti pro pochlubení: U jednoho ze svých rádidý se mi podařilo nahradit mnou kdysi zprasený reproduktorek. Originál, pokud je k mání stojí patnáct set. Náhrada mě stála třiadvacet Kč. Akorát originál je o dva milimetry mělčí. Pasuje nafest. U nového musel rozebrat a zkrátit magnetický vehement ve kterém běhá cívka. Podařilo se se stavit z menších a extrémně silných magnetů. Hraje hlasitěji a čistěji než hrál nový originál. Membrána je konstrukčně lepší, magnet silnější. Akorát...ty stanice jsou stejné.... S nimi nic nesvedu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MacGyver z naší Kotlinky!
      Dejte Obuvníkovi krabičku sirek, dvě dřívka, kilo cukru, prostředek oproti plevelu a za deset minut vám vyrobí takovou bombu, že se budete divit! [;>)

      Dělám si pochopitelně kozy. Schumacher je fakt šikovný kutil - mám to osobně ověřeno.

      Jedno mu závidím - jemu snad ani nejde tak o výsledek, jako o kutění samo. Dobrý výsledek je jenom ta třešnička...

      Tenhle přístup k problému jsem si během "předdůchodového činění" většinou nemohl dovolit. Teď už můžu a řeknu vám - je to moc fajn.

      Kluci si vůbec rádi hrají - i když už šedé vlasy mají...

      Vymazat
    2. A když se místo cukru dá práškový hliník a smíchá se to s chemoprénem, je z toho raketové palivo. Akorát kromě prvních stacionárních testů jsem se nedostal ke konstrukci velkého motoru. Pak onen prostředek proti plevelům, kterého v důsledku toho z domácích zásob nápadně ubývalo, zmizel z trhu. Nepochybně kvůli takovému vedlejšímu použití. Určitě je to dobře, protože v projektu jsem měl raketu z roury od koberců o délce dvou metrů a vnitřním průměru dvacet centimetrů. Z toho motorová část měla zabrat asi polovinu délky. Než jsem vyřešil tlakové poměry, materiál trysky - uvažoval jsem o šamotu smíchaného s vodním sklem, a její kritický průřez, a průřez vnitřního kanálu odhadnutý podle profi konstrukcí. Asi to bylo dobře, protože najít místo k bezpečné letové zkoušce by nebylo snadné, nehledě na konstrukci rampy. Dá rozum, že něco takového v městském intravilánu nepřicházelo v úvahu. A tehdy jsem neměl jak dopravit. Pro případ, že by to fungovalo, výškový dostup jsem odhadoval na několik km. Když by to nefungovalo, byl by to pěkný ohýnek. Tak z toho sešlo. Ale už jen představa jít ve stopách Goddarda, Ludvíka Očenáška, Wernhera von Brauna a Sergeje Koroljova mi byla potěšením. Nebo inženýra Prokopa z Krakatitu. Nejen azidy a pikráty... Ovšem po prostudování, jen akademicky, protože to má malérové vlastnosti. Lecos, sice těžkopádného, ale použitelného se dá z toho co "dům dá". Třebaže nyní je to o něco obtížnější než kdysi. Tak jako každý kdo přežije to období, přešel jsem na kutění zajímavějších a bezpečnějších témat, a tohle přenechal odborníkům.
      Ovšem bylo to období úžasné, o kterém se těm, kteří se nyní zmohou jen na lovení pokémonů ani nesní. Nemají snít na základě čeho.
      Co úžasného dokáží kutilové je k nalezení na youtube. Rozličné létající vehikly, obří modely, vznášedla, vrtulníky, elektrolety, proudové motory, proudová letadla. Třeba jen bicykl poháněný pulsačním motorem je hodný obdivu...
      I když to dosáhne většího rozměru, třeba Elon Musk je jen větší kutil. Stejně jako NASA.

      Vymazat
    3. Můžu jen potvrdit, kocoure! Nejen kluci si hrajou, ale i holky. Já totiž nedělám nic jiného. Už dlouhá léta. Kdo se propadne v důchodovém věku do bědování a ztratí chuť do života, přichází o rajskou zahradu potěšení a nadšení z vlastní svobody.

      Vymazat
    4. Obuvníku, stojí ten „originál“ těch 1500 i na e-bayi, na Aukru a podobných zdrojích, nebo někde v Číně?

      Jinak samozřejmě gratuluji, byl to svým způsobem husarský kousek. Kolik to stálo času?

      Vymazat
    5. Obuvníku, s tím kutěním a hraním si máte pravdu, podobně, jako ti vaši jmenovaní, patřím mezi ty, kdož by dovedli efektivně a beze zbytku zužitkovat náročným kutěním jakýkoliv rozpočet v jakékoliv výši.

      Vymazat
    6. Astro, přesně tak. Člověk prostě potřebuje mít na světě něco, z čeho má radost. To hraní a kutění jí poskytuje ve výborné kvalitě a hojné míře.

      Vymazat
    7. Draku, ano, je tuze drahý, pokud je k mání. Vlastní práce na reproduktoru trvala asi hodinu, ovšem práce mozkové
      to zabralo času spoustu. To byla největší fuška. S tou výhodou,že jsem se jí mohl věnovat kdykoli. Ovšem shrnuto, kdybych reproduktor potřebné kvality byl k dostání za patnáct set, koupil bych. Jenže obtížně dostupný a navíc drahý je jen ne až tak dobrý originál. Protože mi zbyly dva reproduktory (jeden jsem zničil než jsem přišel na to jak ho rozdělat), až budu mít čas náladu na kutění, předělám ještě jeden. Je ke koupi přesně prstencový ultrasilný magnet přesně rozměrů, jakých je třeba. Asi za sedmdesát korun. Pustím se do toho jen ze zvědavosti jak se ve zvuku projeví ještě silnější magnetické pole než z vyskládaných magnetů. Samotná výměna reproduktoru je na pár minut.

      Otázka, jestli to tím skončí, protože jsem přišel na to, že i u velkých reproduktorů od nějaké úrovně konstrukční kvality rozhoduje síla magnetického pole v mezeře. U středobasových pro dvoupásmové soustavy je kritická. V tom se od standardu liší špičkové za špičkovou cenu. Mnohdy přemrštěnou. To jsou ty "značkové speciály" výrobců reprosoustav, odvozené od např. Scanspeak, a podobně. Nechají si vyrobit reproduktor s náklady o polovinu vyššími a výsledek prodají za násobek. K mání jsou magnety, kterými by to posílit šlo, otázka je jak bez rozebrání, protože rozebrat takový reproduktor bez poškození je prakticky nemožné, jestli by posílení mělo praktický význam, protože po nasycení pole v mezeře jak je dáno konstrukcí magnetického obvodu, další posílení magnetu nemá význam, je otázka ceny magnetu, jestli by se to i s prací vyplatilo, a rizika při práci, protože s velkým a silným magnetem nutno zacházet jako s nabitou zbraní bez pojistky. Napřed o ton něco víc nastuduju. V čem je technický rozdíl, že jedny bedničky hrají průměrně, kdežto jiné stejně velké mnohem lépe. Ovšem třeba za desetinásobnou cenu. Jak ta cena odráží zvýšení výrobních nákladů, a kolik se platí za značku a za "luxusní" provedení. Fyzikální zákony platí pro všechny stejně.
      Pak je ta záležitost, že lepších výsledků za výrazně nižší cenu lze dosáhnout jiným způsobem, soustavou s vestavěným zesilovačem, s optimalizovanými korekcemi. Jestli má význam zdokonalovat parní stroj místo použití spalovacího motoru...
      Jestli jak to je zjistil už někdo jiný, stačí když si o tom přečtu. Nemusím za každou cenu vynalézat žárovku. Naštěstí je Internet...

      Vymazat
    8. MacGyver z naší Kotlinky! Jen něco dětského ke hraní, to pravé na správná představení je jinde, trochu méně na ráně, že, ehmehm.
      4P

      http://jdem.cz/ctf6u2

      Vymazat
    9. Obuvníku, silný magnet mi připadne o dost nebezpečnější, než odjištěná zbraň, protože u téz braně stačí jen dávat dobrý pozor na spoušť a být opatrný. Silný magnet to pole má pořád působí na své okolí bez přestávek. Stačí neuvážený pohyb a můžete toho kolem sebe docela dost poničit, většinou nenávratně. Magnetického pole se totiž zbavuje dost blbě. Vidím, že zvuk, hudba, reproduktory, sluchátka a další serepetičky kolem poslechu jsou Vám blízké, nedá se to nevidět. Mě to také zajímá, ne že ne, ale nevěnuji tomu tolika času.

      Máte pravdu, když říkáte, že vymýšlení konkrétního konstrukčního řešení a postupu jeho zhotovení se lze věnovat prakticky kdykoliv a kdekoliv, samozřejmě za předpokladu, že nevykonáváaté nějakou kritickou činnost, jako je třeba přistání s letadlem bez motorů na vodní hladinu, nebo něco podobně náročného, co si vyžádá absolutní soustředění a pozornost.

      S těmi fyzikálními zákony máte pravdu, platí pro všechny stejně, ale ne všichni jim stejně rozumí a umí se jimi správně řídit. A také tu svou neblahou roli hrají managoři, kteří osekávají náklady někdy až úplně na kost, nebo rovnou s celým výkonným údem a pak se upřímně diví, že jim vlastně nemá co vydělávat. Takové to vylévání vaničky s dítětem... takoví, co osekávají stůj co stůj, dovedou ten výrobek nakonec docela zdárně „pohřbít“.

      Co se výrobních nákladů týče, tak prodejní ceny se jimi prakticky vůbec neřídí a to už hodně dávno. To se „nosilo“ ještě tak v 19. století, od té doby je neustále jen hůř a hůř. Cena se odvíjí od toho, co si trh nechá líbit. A trh si toho nechá líbit až nechutně moc.

      Vymazat
    10. EK, to je ale roztomilá stránečka :-)

      Vymazat
    11. A zde jeden echt proruský servvver:
      http://babcapismenkuje.blogspot.co.id/

      4Pdědci

      Vymazat
    12. Draku, myslel jsem především na své prsty. Velké magnety mají přícuc desítky až stovky kilogramů. Elektrotechnicky, až na některé případy, stacionární magnetické pole v rádiu nevadí. Původní reproduktor je nestíněný. Na co je nutno dát pozor, aby se silný magnet nepříblížil k paměťovému médiu na magnetickém principu, k pevnému disku. Se silnými magnety nutno zacházet obezřetně jako s nebezpečným materiálem. Především je nejíst.

      I když, je tomu několik let co jsem udělal zajímavý experiment. Potřeboval jsem obecně ověřit dobu průchodu potravy, její zpracování trávicím traktem a funkci střevní peristaltiky. To se, mimo jiné, provádí speciální kapslí opatřené kamerou a vysílačem. To je technicky poněkud složité. Kameru jsem až tak nepotřeboval. Řešení bylo jednoduché. Otestoval jsem sebe. Spolknul jsem silný malý hematitový magnet tvaru a velikosti té kapsle. Jeho průchod trávicím traktem jsem sledoval buzolou. Samozřejmě, že doba průchodu pevného tělesa je jiná, delší než tekutého obsahu. Čím obsah je soudržnější, tím je jeho transport pomalejší. V tomhle případě průchod trval asi dva dny. Přesné měření jsem neprováděl, stačilo mi tohle. Bezpečné a levné. Být to na počátku dvacátého století, možná že bych byl slavný. Teď si akorát můžu říkat, že Jára Cimrman a já....

      Lecos, když je nastudováno, dá se hlavologicky simulovat. Tak jako dům nejdříve vzniká v hlavě architekta.

      Když zjistím, jak je něco dokurvené kvůli úspoře pár centů, užívám nevybíravá slova. Ještě víc, když je něco mizerně vyřešené s vyššími náklady. Opravdu to stojí za ty komplikace jen aby to bylo o dva milimetry tenčí? Asi ano, podle obchodního oddělení.

      EK, zajímavý odkaz, tak letem světem, převzaté články sociologické a o obraně velmi dobré. Ostatní dobré čtení pro připomenutí.
      Čekal jsem návod "Vezmi dvě podkritická množství dobře obohaceného izotopu U235 a vraž je odděleně do...." Taková Magdaléna Dobromila...
      Dá se lecos. Ovšem představa jak plutoniem vymatlávám formu na bábovku mě nijak netěší. Rád si počtu na co nového přišli v Cernu.

      Když se rozhlédnu kolem sebe po lidském počínání, nad lecjakým si říkám "Tak jestli kvůli tomuhle před třinácti miliardami a sedmi sty miliony lety plusmínus stopadesát milionů let vzniklo něco co se celou tu dobu pracně vyvíjelo, že se na to rovnou nevysralo."

      To radši něco užitečnějšího. Čeká na mě protivná práce, udělat pořádek ve fotkách a v rozličných krámech. Pro kolegu přefotit historickou knížku.

      Přeju zdravé strávení svátků vánočních.

      Vymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)