Prohledat tento blog

pátek 6. července 2018

Bohové musejí být šílení!


   Kdosi vhodil do výběhu madrilů rýholících PET láhev. Vzhledem k zvyku opic všechno zkusit ochutnat ne moc dobrý nápad - z petky vzniknou dost ostré, nestravitelné  "střepy". 

   Nicméně opičky mi s petkou před objektivem sehrály příběh, velmi podobný příběhu láhve od Coca-Coly a Křováků v Africe, zpodobněný ve filmu z nadpisu.


"Haló, ty tam nahoře, co jsi mi tu hodil?"

"No tady to leželo! Fakt!"

"Podařilo se mi to sice ukrást - ale co s tím? Dám to staršímu bráchovi!"

"Nic uvnitř není..."

"...ani rozkousat to nejde....   Zeptám se mámy."
"Tak to teda nevím, chlapče." 

"Já bych to asi někam zahodila!"

"Vždyť jsem vám to říkal hned! K ničemu to není. Ti lidi jsou asi fakt šílení!"


====IIII====






    Dneska, 6. července, uplynulo 603 let od upálení Mistra Jana Husa, kazatele, který se ve svých kázáních pustil do pokrytectví tehdejší, hlavně církevní "věrchušky. Za to byl podle tehdejších zvyklostí zaživa upálen. Inu - středověk.

  Vtírá se myšlenka, koho by dnešní "věrchuška, ta multikulturní a multigenderová chtěla upálit dneska. 

Kdyby mohla...  





10 komentářů:

  1. Vzhledem k tomu, že přelidnění roste, zejména pak v domovinách opic, jsou opice čím dál tím vzácnější. Pakliže opice vůbec přežijí, což mi v tento okamžik nepřijde jako příliš pravděpodobné, bude to nejspíš jen díky zoologickým zahradám. Krom toho, že je lidí čím dál tím víc, je mezi nimi i čím dál tím víc debilů, kteří v tom lepším případě nedávají pozor a lahev jim spadne do výběhu jen díky nepozornosti a v tom horším jí tam vhodí buď rovnou se zlým úmyslem, nebo v lepším případě jen z čiré zvědavosti, co nastane. Vzácné opice to ale za nepříznivé shody okolností může stát život. Domnívám se, že opice by měly být od těch olysalých debilních příbuzných lépe isolovány a lépe před nimi chráněny.

    Co se výročí upálení mistra Jana z Husi týče, adeptů na upálení by se našlo dost. Protože dnes není středověk, jde se na to víc v rukavičkách. Funkcionářům AfD v Německu například nejspíš antifáčtí „aktivisté“ demolují či zapalují auta, ale pachatel se nikdy nenajde, protože policie pro tyto „fašouny“ přeci nehne zadkem, nebo když hledají byt a domluví se s majitelem, tak ten se jim za pár dní ozve a souhlas zruší, což obvykle nastane po návštěvě pár přesvědčivých pánů z tajných služeb. Francouze, kteří se ozvou proti islamizaci, zase pokutují ostošest a ne zrovna malými částkami. A ono toho kolem nás je docela dost, jen to není tak drasticky pronikavé, protože je přece mnohem jednodušší někoho dostrkat ústrky až k pobytu na psychiatrii, kdo by se pak zabýval nějakým tím cvokem či bezdomovcem, což vlastně je svým způsobem mnohem účinnější a zároveň s tím i mnohem podlejší, nežli až příliš nápadné a středověké upalování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Draku, já bych vliv pánů z tajných služeb nepřeceňoval. Urban legend. Doba pánů v kožeňácích či Tatraplánech a podobně je pryč. Pravda, nevím, jak ne vyspělejším Západě, ale rozhodně u nás. A na tom Západě, který nám byl a je dáván za vzor, jsou na osobní svodbodu, alespoň jak nám bylo a je dáváno za vzor, jsou hákliví.

      Co se týče ozvání se proti islamizaci, záleží na okolnostech, na formě. Jak byl celý příběh, ne mediálně účelově přefiltrovaný. Když hledám jak to bylo v úplnosti v případu té paní v Hyde Parku, informace v "nezávislých" médiích nejsou. Nehodící se je vypuštěno.

      Vymazat
    2. Obuvníku, co se těch občanských svobod a háklivosti na ně týče, proberte se ze sna, aspoň co se západu týče určitě! To, čemu se dřív říkalo západ, mediálně silně připomíná Göbbelse v dobách jeho největšího rozkvětu a svoboda slova? Na papíře možná, ale v praxi to moc nefunguje. Na západ od nás existuje silná politická vůle podřídit si internet a zároveň s tím zavřít občanům a komukoliv jinému držky pod hrozbou vězení, nebo aspoň mastných, ekonomicky likvidačních pokut. Tady tak trochu taky, ale neprojevuje se to tak moc okatě a tak moc nahlas. Orientačně vzato bych řekl, že na západě je to se svobodou slova zhruba stejně, jako se svobodou držení zbraní. Obojí chce Bruselstán a další hajzlové jen omezovat, omezovat a dusit až do úplného zničení a zadupání do země.

      Vymazat
    3. Draku, neznám tady nikoho kdo by na základě takového nehorázného požadavku zasahujícího do soukromoprávních vztahů sklapnul kufry. Naopak znám lidi které by rozžhavil do běla.

      Vymazat
    4. Obuvníku, svět není zrovna v pořádku. Ve Spokojených státech svého času panovala během presidentské kampaně taková atmosféra, že se lidé báli prozradit, že chtějí volit Trumpa. U nás to bylo docela podobné se Zemanem, vládla tu taková hysterie a řev, že bylo docela rozumné nechávat si některé názory a rozhodnutí pro sebe. Soudruhy „divadelníky“ nikdo o nic ani žádat nemusel, udělali to sami:

      https://www.lidovky.cz/podporu-zemana-mi-elita-neodpustila-d7i-/zpravy-domov.aspx?c=A161121_121013_ln_domov_ELE

      Pak tu máme všelijakou verbež, se kterou si nikdo neví rady:

      https://praha.idnes.cz/anarchiste-se-priznali-k-utoku-na-restauraci-rizkarna-ppd-/praha-zpravy.aspx?c=A150512_2161792_praha-zpravy_nub

      Když si na vás takováto verbež zasedne a začne vám devastovat majetek, můžete nakonec skončit i takto:

      https://svet.sme.sk/c/20428088/preco-si-sefka-protiislamskej-strany-nevie-najst-byt.html

      Co aktivistické udavačské sítě, financované mimo jiné z veřejných peněz?:

      https://www.breitbart.com/london/2017/05/14/pensioner-charged-migrants-burning-cars/

      Co si ti „volení“, co už nepřipustili ve Švédsku další volby myslí?:

      https://www.breitbart.com/london/2018/02/14/swedish-whistleblower-cop-notice-gang-rape-cultural-phenomenon/

      Nepřipadne me, že bychom žili ve svobodném světě, v devadesátých letech ano, dejme tomu, teď už znovu určitě ne. A půjde-li to tak dál, bude hůř.

      Vymazat
    5. A není to Německo úchylné?:

      https://plus.rozhlas.cz/nemecko-se-snazi-zkrotit-facebook-mazaci-centra-maji-tisice-zamestnancu-7227095

      Po tak relativně krátké době už zase?

      A co Francie?:

      https://cs.wikinews.org/wiki/Brigitte_Bardot_odsouzena_za_urážku_muslimů

      Kde je svoboda slova? Neplatí si tam náhodou ty udavače i soudce z veřejných peněz?

      Vymazat
  2. Zdravím do ZOO!
    Ten "Schwarzenberg" na pos. č. 7 to má na háku...
    4P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, říkají o něm, že je „flegmouš“ a jemu je to zjevně srdečně fuk...

      Vymazat
    2. Náramně vydařená fotoreportáž! Gratuluju!

      Vymazat
    3. Ahoj Astro, tomu se říká být ve správný okamžik na tom správném místě. Přidá-li se k tomu umění chytit příležitost za pačesy, je povedená fotoreportáž na světě.

      Vymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)