Prohledat tento blog

středa 30. listopadu 2016

Co se stane, když USA napadne ČR

     Aneb smějící se bestie jsou neporazitelné!











  • 8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR
  •  8:05 - laserem naváděné střely zničily základnu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích
  •  8:27 - Armáda ČR si všimla, že jsme pod útokem 
  •  8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-159   
  •  8:50 - byly povolány zálohy větroňů a rogalistů
  •  9:00 - na MO si mnou ruce, neboť se konečně zbavili bitevníků L-159



  • 10:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil pásy
  • 10:05 - útok na Prahu pokračuje
  • 10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město
  • 10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost

  
  • 11:00 - pracovníkům BIS začíná oběd
  • 12:30 - všechny Pandury mimo, většinou ale ani nevyjely, někdo jim ukradl naftu
  • 12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky
  • 12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina
  • 13:00 - americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley kvůli poškození podvozku na českých silnicích

  • 13:15 - Valašské Království Bolka Polívky vyhlašuje samostatnost.
  • 14:30 - první americké jednotky v Praze
  • 15:40 - velitel 22. americké divize, poručík T. Taxis Taylor, byl na Žižkově udeřen cepem
  • 16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě
  • 17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film: Kde všude vlají vlajky našich synů
                        

  • 18:00 - oficiálně podepsáno příměří
  • 23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl
  • 23:45 - velitelé amerických divizí zjišťují, že Čečensko je někde jinde...






Došlo mi mailem, ilustrační fotky jsou od strejdy Googla

20 komentářů:

  1. Nic než tato poznámka nevystihuje situaci lépe.
    http://jdem.cz/cpz9s3
    4P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen dotaz:
      Proč EET zlikviduje kdekterou vesnickou hospůdku? Opravdu je ta EET pokladna tak drahá, že to pana živnostníka položí? Nebo se křičí proto, že se vždy tak trochu šidilo na daních a teď to bude o něco obtížnější? (Určitě ne nemožné...)
      Já sám opravdu nevím.

      To, že si Babiš nakeťasil je jednoznačná skutečnost. Nerozporuji.
      Ale:
      Kdysi vše vlastnil stát, teď je stát Babišovo impérium. Co je horší od dob JZD a Státních statků? A masokombinátů, mlékáren atd.?

      Není to věc, ve které bych se vyznal. V naší sudetské vesnici byl jeden aktivní pán, který skupoval pole, nechával je ladem a bral poměrně slušné dotace za nevyužívání půdy. Na zbytku ale čile hospodařil. A nebyl to Babiš. Prostě lokální pan velkostatkář. Dokázal vyštípat téměř všechny malozemědělce. Nicméně dřel od časnéhom jitra do večera. Osobně.
      Už umřel, jeho děti a vnuci polnosti opět rozprodávají - nechce se jim být na vsi. Vychází mi z toho, že Babiš se chová stejně jako spousta jiných velkopodnikatelů. Svoboda podnikání, ni? No a ti, kteří se nestačili zmocnit majetku teď řvou.
      Kde vznikla chyba?

      Vymazat
    2. Je drahá, kdo říká opak bude krutě překvapen, mám cenovou autor. nab. na deset připojení míst (maloprodejny do 40m2) k EET. Vybráno z pětí nejlevnější. Soubor Xls sem nejde přiložit. Na dožádání ochotně rozešlu mailem.
      Jak prosté.
      4P

      Vymazat
    3. To je docela možné, EK-áčko.
      Naše národní vlastnost je, pokusit se trhnout prachy na čemkoliv. S principem "je normální platit daň" to nesouvisí. Co mě na tom - jak to slušně říct - hněvá, je zase hranice. Od kolik korun/metrů2 se má platit. Trhovec s bateriovou tiskárničkou, který prodává svých nadbytečných 10 kg jablek je pochopitelně nesmysl. Taktéž dublování hlášení vrchnosti, když platím něco převodem z účtu nebo kartou (to je totéž). Je to už zaneseno v systému.

      Provideři internetového připojení a výrobci/dovozci těch udělátek ale neprotestují, že? Vše špatné je k něčemu dobré. A naopak. Prostě chtivost eráru nezná mezí.

      Je zajímavé, že Babiš na poslední chvíli "zjemňuje" podmínky za obrovského řevu socialistů, kterým hrozí, že nevyberou tolik, kolik si představovali. A nebudou mít "info" o kdejakém joudovi z Horní Dolní, že někomu prodal třicet vajec nebo třešeň na stojato. Ale jak tak znám obyvatele Kotlinky, najdou rychle způsob, jak 100 hoven.

      Někdy mě napadá: Jak by chtěl stát evidovat výměnný obchod? Třeba "pomůžu ti se stavbou chlívku a ty mi za to dáš dvacet flašek zavařených hrušek".

      To bude muset stát ještě promyslet...

      Vymazat
    4. EK, nevím jakou konkrétně situaci ohledně EET musíte řešit, ale nepřipadne mi to ani drahé, ani neřešitelné.

      Ten, kdo už nějaký software používá a EET bude potřebovat, tak si prostě jen doplatí ten, či onen modul u svého dodavatele ekonomického softwaru. To je třeba případ, který budu řešit zanedlouho a nic extrémního to opravdu není. A v případě, že by dosavadní dodavatel softwaru byl nenažraný, tak nevadí, lze to řešit i jinak. Nicméně chápu, že za situace tak typické pro naše debilní prostředí, kdy 23.12 ještě není tak úplně a na celých 100% jasné, co bude od 1.1. následujícího roku vlastně platit ve sbírce, se opravdu může člověk, který nemá pevné nervy a dobrý přehled o tomto oboru dostat do problémů a časové a tím pádem pak i ekonomické tísně, které může nějaký šíbr zneužít ve svůj prospěch. Vůbec nepochybuji, že se to tak často v mnoha případech děje a dít bude.

      Vymazat
  2. Že si armáda všimla už v 8.27? Můžeme být rádi, že by si armáda vůbec něčeho všimla. Těch pár desítek tisíc nových zbědovaných a nezkušených vojáčků, co je vrchnost naverbovala v poslední době - by nás určitě nespasilo. Jinak je to ale divná legrace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říká se tomu sarkasmus...

      Naše socialistická armáda byla, kulantně řečeno, nepřipravená na jakýkoliv vojenský střet - byl jsem spolupracovníkem v průzkumu, kolik vojáků by bylo ochotno položit vlastní život za republiku. (Rok 1969) Po zpracování výsledků dotazníků a testů nám vyšlo 6%!
      Myslí si snad někdo, že se to číslo nějak podstatně změnilo? A těch pár tisíc specialistů, kteří tvoří naši profesionální armádu by nějak zabránilo obsazení?

      Lehali by si před tanky?

      Vymazat
    2. Kocoure, u zvířat, která žijí v tlupách či stádech, se to tak často děje, ale člověk je jako zvíře dost zvláštní a zatímco mnozí asiaté něco takového považují za samozřejmost a ani bu je nenapadlo myslet a jednat jinak, tak naše společnost je už natolik morálně rozložená a prolezlá vzájemnou nedůvěrou, že položit dobrovolně život za něco takového už napadne jen několik „zoufalců“, kteří to nemají v hlavě tak úplně v pořádku. Ti to ale opravdu „nevytrhnou“. Aby se to zlepšilo, musel by si každý nejprve důkladně zamést u sebe doma a před svým vlastním prahem. To je sci-fi a proto se zlepšení situace jen tak nedočkáme.

      Vymazat
    3. Draku, otázka je nakolik neochota obětovat vlastní život je důsledkem morálního úpadku a nakolik projevem kritického rozumu přinášejícího poznání, že zájem, kterým je požadavek na ochotu obětování vlastního života morálně vyfutrován (a zpravidla pro jistotu podpořen popravčí četou) je zájmem cizím, parazitním.

      Vymazat
    4. Obuvníku, s morálkou problémy nemám. Nemám ale problém ani s používáním kritického rozumu a proto je mi celkem jasné, že je naprostá blbost, abych obětoval můj cenný život za nějaké bezcenné hajzly, kteří nás tu prodávají za levno naležato i nastojato, po jednom i houfně nejvyšší zahraniční nabídce. A protože na jsem na tom s morálkou docela dobře, nebudu to samé, co považuji za beznadějnou blbost v mém případě ani doporučovat komukoliv jinému.

      Vymazat
    5. Mohu všem jen doporučit, zkusit s těmi hajzly zamést ve volbách.

      Vymazat
    6. Koukám, že ochota padnout za vlast se od osmašedesátého moc nezměnila.
      Otázka zní: Co je to vlast? Dneska!

      Vymazat
    7. Kocoure, tím důvodem je, že krom toho, že tenkrát o nás rozhodovali panáci z Kremlu, zatímco teď o nás rozhodují zaoceánští a bruselští, se toho zase až tak moc nezměnilo. Krom toho, že odpůrci se nevraždí, stačí je obrat o majetek a udělat z nich bezdomovce, zkrátka určité „delikátní“ záležitosti se řeší víc v „rukavičkách“, ale to je asi tak vše. Není proč trhat si nějak obzvlášť žíly, ani kvůli komu, ani kvůli čemu.

      Vymazat
    8. Dokonce bych řekl, že určité věci se k horšímu změnily, ti naši panáci v podstatě nejsou proti tomu, aby se tu začalo dít něco podobného Británii, Skandinávii, Holandsku, Belgii, Francii a Německu, tedy tomu, aby bylo jen otázkou času, kdy tu už nebude doma tak, jako doposud. Pakliže nás ještě před tím nestihnou zatáhnout do jaderného konfliktu s Ruskem. V tom se dost vyrovnají těm předchozím kremelským ne? Jen jsou o dost víc „od rány“, bohužel.

      Vymazat
    9. Co je to vlast? To je místo, kde se cítíš být doma a mezi svými i mimo rámec rodiny a blízkých lidí a kde Tě i lidé mimo Tvou rodinu a okruh Tvých blízkých vnímají jako nedílnou součást jakéhosi většího celku a „počítají“ s Tebou. Když s Tebou počítají spíš v dobrém než ve zlém, je to docela klika. Také je klika, když v té vlasti panují natolik slušné poměry, že za tu vlast stojí za to bez váhání nastavit i vlastní krk. Obávám se ale, že takové poměry tu panovaly naposledy před 2. světovou válkou a i tehdy to možná bylo s mírným otazníkem, dnes je to naprostý nesmysl.

      Vymazat
  3. Dík za pokus o rozšíření mého způsobu chápání.Mně stačilo jen slůvko UŽ!

    Zajímavé, než jsem napsala tuto větu, zmizela poznámka kocoura o tom, co je to sarkasmus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astro - ale já tu svoji (neobjevnou) poznámku pořád vidím. [;>))

      Vymazat
    2. Já už teď taky. Prve fakt zmizela, aspoň mně tady. Internet s námi občas zachází sarkasticky, zřejmě se špatně vyspal, nebo já snad? :-)

      Vymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)