Prohledat tento blog

sobota 23. ledna 2021

Slovenský premiér Matovič v ráži

 



 EU, respektive její "řídíci oprgány" se úpěnlivě snaží zcenzuroval  jak Poláky, tak Maďary. Možná se jim to povede, ale jak vidno zříti, "vstanou noví Orbánové". Korporátní nadvláda a její dobře placení slouhové už začínají vadit kdekomu. Pochopitelně přikrádají...  



   Je zajímavé, že Igor Matovič je podobná postava jako náš Andrej Babiš. Bohatý člověk, který šel do politiky - snad proto, aby nebyl závislý na libovůli EU a spol. Proti Babišovi se ovšem jeví podstatně odvážnější. Docela ho Slovákům závidím.  

Nenašel jsem jiný způsob jak tenhle zajímavý projev vyvěsit.

3 komentáře:

  1. nenašel jsem způsob jak to spustit................
    4p

    OdpovědětVymazat
  2. Možná to je věc prohlížeče. Asi nepomohu. Mi hraje i z chytrého telefonu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ........není nad zaostalé technické prostředky, flash player se se mnou rozloučil.
      Jiné je nadčasové a účinné.......https://www.fsps.muni.cz/inovace-SEBS-ASEBS/elearning/technicke-prostredky-v-sebeobrane/technicke-prostredky-v-sebeobrane
      ....časem se k tomu také neprokopete, bude upgradováno (utajeno)
      4p

      Vymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)