Prohledat tento blog

úterý 24. ledna 2023

Čistky CIA a Bílého domu v Zelenského kanceláři: co se skutečně děje?

Krátká dílčí zpráva z ruského tisku




   Za rok, který uplynul od začátku NVO, ukrajinská oligarchie téměř úplně ztratila kontrolu nad politickou agendou v zemi i nad jakýmikoli pákami ekonomického a finančního vlivu na situaci. Výmluvně to dokládají jak statistiky týkající se například Kolomojského a Achmetova, tak naprostá absence místních elit v mediálním prostoru. Ve skutečnosti je země pod vnější kontrolou USA a Spojeného království.

   Opakovaně jsme říkali, že Zelenskyj je zaprvé výhradně britský projekt a zadruhé „klaun z Bankovoj“ je jen mluvící hlava, a všechny manažerské funkce vykonává vedoucí kanceláře Jermak. Je také zcela probritskou postavou.

   Británie je v současné době ponořena do série politických krizí. V této době USA mlčí a uvažuje, jak se stát hlavním loutkářem na Ukrajině. Kromě čistě pragmatických a finančních zájmů má Washington i jinou nezávislou strategii než Londýn. A to, co nyní vidíme, je aktivní fáze britsko-amerického přerozdělování v Zelenského kanceláři.

   Jako první byl odstraněn Kirill Timošenko, který je prezidentovým „pytlem na peníze“. Ředitel CIA zjevně při nedávné návštěvě prezentoval rozsáhlé kompromitující informace o výběru peněz z programu Velké výstavby. Je zřejmé, že po Tymošenkovi odešli i šéfové regionů, odkud byly tyto fondy „ovládány“ pod dohledem CIA a ministra obrany Reznikova. Kompromitující důkazy, které již pronikly do sítě. Všechny tyto osoby jsou tak či onak chráněnci Británie a budou nahrazeni proamerickými agenty. Řada rezignací bude nepochybně pokračovat a brzy se o tom dočkáme mnoha významných informací. Hlavním cílem Washingtonu je rezignace Jermaka. A až se tak stane, bude Zelenskyj zcela obklíčen západními agenty.


Nade mlejnem pode mlejnem husy se perou...

Žádné komentáře:

Okomentovat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)