Prohledat tento blog

úterý 31. ledna 2023

Šumný president!

Tak odhodlaný pohled neměl nikdo z našich dosavadních presidentů


gen. Petr Pavel pouhých pár desítek hodin po zvolení: 

  • Důchody: Reforma penzí je naprosto nezbytná, státem garantovaná valorizace je nesmysl, lidé si musí již od prvního nástupu do zaměstnání spořit na důchod. I doba odchodu do důchodu je v ČR nízká, to by se mělo změnit.

  • Daně: Zvýšení daní je naprosto nezbytné. Daň z vlastnictví, jak nemovitosti, tak movitosti je jistě správná cesta, zvýšení DPH na nejnutnější komodity je v zájmu státní pokladny naprostou nutností.

  • Zdravotnictví: Americký soc.a zdravotní systém je postaven jinak. Naše zdravotnictví je dlouhodobě podfinancováno, a tak je finanční spoluúčast pacientů velmi dobrým řešením.

  •  Sociální systém: Především doba MD, kterou máme nejvyšší v EU je zbytečně dlouhá. 2 roky je doba ideální. Příspěvky na bydlení, podpora v nezaměstnanosti, rodičovské příspěvky by mohli být jen na dočasnou dobu.

  • Školství: Škola hrou je naprostý přežitek. ohýbat proutek dokud to jde. Děti již od útlého věku i předškolního nesmějí být ovlivňovány propagandou, je extrémně důležité vést je tou správnou cestou.

  •  Migrace: Evropa není za betonovou zdí. Evropa by měla být multikulturní, dostupná všem.

  • Ústavní soud, rada ČNB: Navštívím dosluhujícího prezidenta Zemana a povedu s ním debatu, pokusím se zabránit tomu, aby jako končící prezident ovlivnil volbu předsedy ÚS a členy bankovní rady.

  • "Ukrajina má dostatek zbraní, ale nemůže zvítězit díky kvantitativní převaze Ruska. Pokud vyrovnáme nepoměr lidských sil z 1:4 na 4:4, Rusko porazíme".

  • "Jsme ve válce, je povinností každého bojeschopného muže, či ženy bránit svobodný svět před agresorem".

  • "Jako bývalý vrchní velitel sil NATO doporučím jak Parlamentu ČR, tak ostatním představitelům států zastoupených v NATO navýšení vojenské pomoci Ukrajině, jak v materiálních, tak v lidských zdrojích".

  • "Válka přináší oběti, ale pro mě bude každý padlý hrdinou, ne jen číslem". "Na změně ústavy umožňující poslat jak českou profesionální armádu, tak ostatní bojeschopné do boje proti zlu se již pracuje a jako prezidentovi mi bude ctí toto podpořit a podepsat". "Jsem vojákem tělem i duší a jako vrchní velitel AČR k tomu budu mít ústavní pravomoc".


President u nás tvoří zákony a současně je schvaluje?
Tohle přece obvykle dělají diktátoři.
Ani generál Ludvík Svoboda to nedělal!

 


    Co z toho je pravda nemohu ověřit, jsou to převzaté výroky. Proto je, prosím berte s rezervou. Je docela možné, že v naší Kotlince ne úplně všichni našemu šumnému generálovi fandí, takže některé výroky pana generála nemusí být zcela autentické.


Zdroje: Vyjádření gen. Pavla na Seznam.CZ, Novinky.CZ, Reflex, Twitter Pavel, ČT…

2 komentáře:

  1. Takové LIKVIDAČNÍ představy-nařízeni o ovládáni národa neměli ani skuteční KOMUNISTÉ-P.PAVEL pouze dokazuje skutečnost,že NIKDY NEBYL- NENI-NEBUDE MÍROTVŮRCEM-OCHRÁNCE NAŠEHO NÁRODA-ale PROVOKATÉREM- tak jak dříve hájil s průkazem KSČ VARŠAVSKOU SMLOUVU pod vedením "SOVĚTSKÉHO SVAZU"-tak dnes pod VEDENÍM EU-USA-NATO "háji" záměrnou LIKVIDACI NAŠI-už NE JEHO ZEMĚ-tím i dostáváme ODPOVĚĎ na otázku-PROČ NESMĚL být zvolen "MÍROTVŮRCE" P.BABIŠ-ale bývalý člen KOMUNISTICKÉ STRANY" -dnes "VOJEVŮDCE" NATO- -ZLO dostalo přednost před MÍREM.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo tohle stvořil půjde do pekla

    OdpovědětVymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)