Prohledat tento blog

čtvrtek 27. dubna 2023

Názor sítě - nikoliv neuronové





   Na blogu Litterate jsem včera před půlnocí narazil na umné shrnutí situace v  našem světě a konstatoval jsem, že se velmi blíží mému pohledu. A protože jsem ještě nedopsal svůj článek o Božím slově, (no ne,  prostě o slovech, slovech slovech) poprosil jsem autora K42 o svolení přetisknou ono shrnutí. Dostal jsem ho.




k 42


Máme štěstí, že Amíkům plány s Ruinou úplně selhaly.

   Součástí toho všeho byla nynější „Smlouva o obranné spolupráci“, prakticky bezpodmínečná kapitulace ČR. Následoval by přesun amíckých vojclů z Německa východním směrem, dost pravděpodobně i s „obrannými“ jadernými prostředky a naše přímé zavlečení do války s Ruskem, která by probíhala také z našich leteckých základen a týlových servisních, zdravotnických a logistických kapacit.

   Ale Fašingtonu vše selhalo! Nicméně i tak setrvačně realizují již připravené kroky. Jenže klídek: zůstane jen u těchto podepsaných papírů a blábolení; je to taková derniéra amíckého světožerného snažení v Evropě.

   Jak je celkem průzračně vidět, původně to mělo dopadnout úplně jinak: v režii z Fašingtonu a Londonabádu bylo Rusko donuceno k vojenskému nasazení v Ruině ukrošským vražděním a chystanou ukrošskou masovou vojenskou operací proti Donbassu, která už začala dělostřeleckou přípravou cirka kolem 16. února 2022. Předpokládala se ruská obdoba amíckých a Západních „Šok a hrůza“ akcí ruského letectva a pozemních sil, jako předvedl Západ v Iráku a Afghoši. Prostě rozdrcení Ruiny, za obřích civilních obětí a nesmírných škod na infrastruktuře. Statisíce až miliony mrtvých civilistů…

   Počítali s tím, že ukrošská armáda bude v poli rychle poražena, ale že to bude začátek konce ruské armády: chystali se na mohutné povstalecké hnutí Ukrošů po celém území Ruiny. Na postupné finanční vyčerpávání Ruska a velké ztráty ruské armády při nemožné pacifikaci okupované Ruiny. Partyzánské hnutí se nedá nikdy porazit: pokud má základny za hranicemi, nějaké bezpečné „safe heaven“ a zdroje výzbroje a výstroje z ciziny, leda taktikou „spálené země“ a vyhlazením větší části obyvatelstva.

   Pro Rusko by to byla noční můra; pro Západ neustálé a levné vítězství; navíc propagandistický triumf, spojený s prezentací válečných hrůz a hrdinných ukrošských partyzánů „bojovníků za svobodu“. Vše by podporovali z NATO zemí bývalé Varšavské smlouvy, především z Polska, Slovenska a Rumunska; v určité chvíli by se jistě přidalo i Bulharsko a Turecko, také Gruzie a jistě také kolísající Arménie. Česká republika by sloužila jako týlová a servisní základna, pro školení a výcvik Ukrošů a jejich uzdravování a rekreaci po jejich těžkém boji.

   Současně plánovali ony „zničující sankce“; ukradení ruských měnových rezerv, všeho ruského majetku po světě. Odpojení ruských bank od SWIFTu a útok na rubl. Tedy vše, co použili… včetně vyhození Nordstreamů do povětří.

   Ovšem, vše selhalo. Rusové nespolupracovali… Místo plnotučné války na široké frontě a maximálního ničivého nasazení raket a letectva Rusové zahájili silně omezenou SMO (Special Military Operation), čímž Fašingtonu a Londonabádu úplně rozvrátili plány.

   Místo aby Ruina visela na krku Rusku, které by ji muselo živit a kupovat si Ukroše nedozírnou ekonomickou podporou, spolu s marnou snahou potlačit partyzánské hnutí a občanský odpor civilistů, to dopadlo naopak: Ruina visí na krku Západu a USA! Místo zničení ruské armády a výzbroje v marném celoplošném konfliktu s neregulérními silami – který je nevyhratelný – NATO a USA naprosto marně odesílají svou výzbroj a munici Ukrošům, kde jim to Rusové za velmi nízkých vlastních ztrát na dobře zabezpečné frontě likvidují, pod krytím svého PVO/PRO a letectva: pro Západ a Ukroše to je nevyhratelné… Rusové jim také likvidují kanonenfutter, tedy „budoucí partyzány“, pěkně pohodlně a bez civilních obětí.

   Co bude dál? Fašington se snaží vše nějak ukončit, prohlásit své vítězství a s ocasem mezi nohama prchnout z Ruiny. Velice vyšinutě přitom zkoušejí zopakovat vlastně ve větším podvodné příměří z roku 2014 a 2015 po katastrofách Ukrošů v Ilovajsku a Děbalcevu, tedy přidat k Minsku 1 a Minsku 2 další podobnou smlouvu, kterou nikdy nehodlají naplnit: jen ji použít k novému vyzbrojení Ukrošů pro „někdy příště“.

   Hlavním geopolitickým faktem je, že ekonomicky je „Big Dog“ nyní Čína. A ta stojí o Evropu, o novou hedvábnou stezku, o „pás a cesta“, prostě od Brestu po Vladivostok. Blázni z Fašingtonu a Londonabádu buď budou z Evropy vytlačeni či dokonce vyhnáni nebo musí držet hubu a krok a chovat se slušně a vychovaně, jako milí zkrachovaní příbuzní… nebo potáhnou do obecního chudobince.

   Ekonomická situace USA a Západu je totiž vpravdě zoufalá. Amíci si ukradením ruských měnových rezerv a dalšími „porušeními neporušitelného“ zlikvidovali dolar jako světovou záruční měnu: R.I.P. žabí kůže. Víme už teď, jak velký bude za pár let vojenský rozpočet USA: Nula. Nebudou peníze na 700+ základen po celé Zemi. Na 11 svazů letadlových lodí. Na 2000 bojových letadel. Nezbude dost ani na renovaci a udržování jaderné triády.

   To vše sice není jisté: nemám bohužel křišťálovou věšteckou kouli, ale je to vysoce pravděpodobné, asi jako že zítra ráno vyjde slunce.

   Tudíž, vlastizrádné hlasování v Parlamentu nad výše zmíněnou „smlouvou“ bude pro poslance katastrofické v každém případě: když odmítnou, budou pronásledováni Fašingtonem, který na zaplácnutí vzdorujících much má síly pořád ještě dost. Když podepíší, v budoucnu je čeká kriminál nebo doživotní emigrace a živoření někde ve zkrachovalých USA.

Máme prostě kliku: 

Amíci a Západ nás zbaví svých vlastních agentů a zrádců naší vlasti a národa. Stačí se jen dívat a točit palcema na břiše…




Těch 43% prostě nechápu. Asi ještě neviděli umírat lidi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)