Prohledat tento blog

úterý 27. srpna 2024

PROČ?

Co hýbe internetem - Kocourův bulvár





   Francouzi si dovolili zatknout "nedotknutelného" multimilionáře Pavla Durova. Zdá se, že si dovolili moc.

   Bulvár je plný rozvodu Markéty Šichtařové a Vladimíra Pikory Markéta Šichtařová totiž kandiduje do Senátu a tak je třeba trochu té P.R.

neděle 25. srpna 2024

Tak nám zabásli Pavla Durova...

Jemný, téměř dívčí obličej...

  Nevím proč, asi jsem už fakt nesnášenlivý dědek a začíná to na mě být vidět na první pohled, ale čerstvě zatčený multimiliardář Pavel Durov se mi nelíbil na fotce ještě předtím, než jsem se dozvěděl, kolik má peněz a jak vypadá jeho, jak to říct slušně...  asistentka. Podobný typ, zlatokopka. Svůj k svému.


sobota 17. srpna 2024

Před koncem života

...naše největší nebezpečí pro "činitele"  je v tom, že si hodně pamatujeme. A také se nedáme hned tak opít rohlíkem. (Ivan Vyskočil)



Dostal jsem v tom vedru řetězový mail. Ne, že bych s ním absolutně souhlasil, ale je v něm hodně pravdy. Pokud ho neznáte, tak si ho přečtěte taky.

sobota 3. srpna 2024

Hranice úspěchu


„Pseudokonzervativci se rozčilují, že na olympiádě boxuje žena, která přesně splňuje jejich definici ženy a jejich jednoduchý pohled na pohlaví a gender. Narodila se jako žena, má ženské pohlavní orgány, nikdy nebrala hormony, ani nepodstoupila tranzici. Je to tedy dle světa, který lidi dělí jen podle pindíků a pipinek, zcela zřejmá žena… A nebo si konečně povšimli, že to není zdaleka tak jednoduché, že roli nehraje jen to, co má dotyčný mezi nohama a svět nejde dělit jen podle pindíků a pipinek? napsal režisér Dan Příbáň.