Prohledat tento blog

úterý 27. srpna 2024

PROČ?

Co hýbe internetem - Kocourův bulvár





   Francouzi si dovolili zatknout "nedotknutelného" multimilionáře Pavla Durova. Zdá se, že si dovolili moc.

   Bulvár je plný rozvodu Markéty Šichtařové a Vladimíra Pikory Markéta Šichtařová totiž kandiduje do Senátu a tak je třeba trochu té P.R.


Pokusil jsem se lehce zamyslet o důvodech těch událostí a názorů.


   Pavel Durov na fotkách jako faraon, Durov se jako Houdini koupe v kádi s ledem, Durov s perfektní a přiměřeně opálenou postavou, Durov, který má prý přes 100 dětí (a platí na ty které má s přítelkyněmi?), Durov, který dokázal velmi slušně zpeněžit své sperma, Durov, který si koupil několik občanství, Durov, který bydlí v nejluxusnějším apartmánu v Dubaji...

   Durov, na kterého je každý krátký je ve francouzském vězení. Byl varován, ať nelétá do Francie, ale usoudil, že si na multimilionáře nikdo netroufne  že v Paříži povečeří s přítelkyní.  

Nikolaj Durov, Kot

   Už se šíří sítí pravděpodobné vysvětlení - odmítl dát Frantíkům klíč od zadních vrátek do systému Telegramu. Pro jeho lidi není problémem  takové vysvětlení dostat do sítě jako jediné správné, kde si už bude žít vlastním životem. A taky zprávy, že se i jiní "majitelé sítí" chystají opustit Evropu i Ameriku, protože tam není bezpečno, pokud se vzepřete tajným službám a Deep State. Zdá se, že Pavka Durov je tváří a obchodníkem a jeho bratr je technickým mozkem všech sociálních sítí které v Rusku vybudovali. 


   Ve mě mladší Durov asociuje postavu prezidenta Emmanuela Macrona. Macho. Tatáž snaha působit za všech okolností mužně.  Téhle vlastnosti jsem si všiml u gayů. Čímž nic netvrdím. Při hledání "volné fotky" jsem zjistil, že zdaleka nejsem sám, koho to napadlo. 


====


   Do rozvodové bitvy ekonomů Markéty Šichtařové a Vladimíra Pikory vstoupila jejich osmnáctiletá dcera. Ve vyjádření na sociálních sítích nepřímo potvrdila slova matky o údajném domácím násilí, když reagovala na Pikorovo vyjádření o tom, že je „milující otec“. Dívka podle svých slov kvůli situaci doma už jako čtrnáctiletá pila denně alkohol, téměř nejedla a naznačila podivné chování svého otce. To když údajně nahá musela mýt domácího mazlíčka. A co tomu  říkala paní Markéta? Nevšimla si? Pikora pro Blesk slova dcera odmítl s tím, že jde o politickou kampaň. Známý pár se rozešel před třemi lety, má sedm dětí.

Mediální hvězda byla Markéta Šichtařová, Vladimír Pikora byl vždy ve stínu, vždy ho jen k něčemu "připustila", asi i k sobě - mezi nohy. Šichtařová je vždy dominantní postava, dokonce i na obálkách společně vydaných knih. 

Odhad: Vladimír byl tak dlouho ve stínu, až se vzepřel. A proto musí být mediálně jakkoliv "zlikvidován" - i pomocí dětí. Co asi slíbila matka osmnáctileté dceři za "svědectví na síti"? Proč ty nechutnosti nevyšly na veřejnost dřív? U dvou lidí, kteří se těšili velké pozornosti médií jak oficiálních tak "desolátských"?


Situace mezi manžely před méně než devíti lety...



Z textu jste zajisté pochopili, že celebrity moc nemusím. Tovšem neznamená, že bych se občas nepokusil pochopit skutečné motivy jejich jednání. 
Zdá se mi, že je to obyčejný narcisimus.

4 komentáře:

  1. EVROPA: Německo varuje
    2. května 2013
    Zmýlila jsem se. 30. prosince 2011 jsem zde napsala, že "Až přijdou Praví Němci, bude vymalováno". Mínila jsem tím, že až vznikne v Německu strana, která jako hlavní program bude mít dost podpory pro téměř bankrotující státy, přijde čas, kdy by se ony skoro-bankrotující země měly začít vážně obávat, že už neuvidí od bohatších kámošů ze severu ani euro. A že tato nová strana také rozdá nové karty v evropské politice, totiž proti-eurovské. Hluboce jsem se však zmýlila. Ta strana se totiž nejmenuje Praví Němci. Ta strana si začala říkat Alternativa pro Německo.
    A její předseda hřímá: "Jsme přesvědčeni, že eurozóna by měla být rozpuštěna." Němci, kteří dlouhodobě nesouhlasí, jak je jih Evropy zachraňován od bankrotu, už nejsou žádní extrémisté. Podporují nově vzniklou stranu, protože už nechtějí nic platit. Zaplatili sjednocení Německa, pak záchranu Řecka, a to jim stačí. Politologové je znevažují a, ačkoliv mají podle průzkumů nyní "jen" 7 % hlasů, nedávají jim zatím velké šance na úspěch ve volbách. Politologové totiž vidí onen plytce se tvářící název: Alternativa pro Německo. To je svým způsobem podobné jako "LIDEM". Nebo "Věci veřejné". Nebo "ANO". Zkrátka víceméně náhodný shluk slov, který vždy neomylně ukazuje na jednoúčelovou lobbistickou stranu, která v lepším případě zazáří jak kometa, než se rozpadne, v horším případě se rozpadne ještě před zazářením. Zkrátka žádné lety prověřené, a tudíž vcelku trvanlivé sousloví typu "křesťansko-demokratický", "sociálně-demokratický", "liberálně-demokratický" nebo snad dokonce "republikánský".
    Jenomže existují i výjimky. Totiž výjimky, kdy i vcelku pofiderně pojmenovaná strana zazáří nikoliv jako kometa, ale jako supernova a zapíše se do dějin: Třeba Německá dělnická strana. Ne, tohle nemá být jakékoliv pejorativní přirovnání! Tím je míněno pouze a jen tolik, že politologové se mohou mýlit. Alternativa pro Německo potenciálně skutečně může rozdat nové karty. Ostatně neprohrává snad Angela Merkelová všechny volby ve spolkových zemích?Není to totiž klasická "moderní" strana, která má jedinou myšlenku, a to vyhrát volby. A kterou vede předseda, předsedu vedou jeho poradci, poradce vedou lobbisté a lobbisty řídí investoři. Je to strana, která má pojítko a společného nepřítele. Navíc ji vede profesor ekonomie spolu s bývalým prezidentem Federace německého průmyslu, což znamená, že když mluví o euru, rozumí mu trochu lépe než vystudovaní lékaři či fyzici. Skoro se zdá, že o tom, zda nová německá strana s jasným programem "už Evropu nezachraňujme" uspěje ve volbách či nikoliv, rozhodne prostá věc: Totiž zda bude potřeba ještě před německými volbami zachránit Slovinsko, Itálii, případně další stát. Pokud některý stát natáhne ruku k Německu, strana získá hlasů mnohem víc. A pokud tato strana bude mít co mluvit do německé politiky, bude tím eurozóna opět blíž k rozdělení na chudý jih a bohatý sever. Dělat se s tím dá jen jediné. Totiž hlídat, aby se situace neradikalizovala a nepokročila dál, než jen k vcelku nevinnému rozkolu eurozóny. A tady se sluší připomenout, že platí beze zbytku zákon akce a reakce. Zatlačte, váš protivník neustoupí, ale zatlačí ještě víc zpět. Nuťme Němce zachraňovat čím dál víc zemí – a zradikalizují se.
    Tak co, ještě pořád se rozdělení eurozóny a ukončení zachraňování jižních států zdá být touto optikou takový průšvih?
    Převzato z Sichtarova.blog.idnes.cz se souhlasem autorkyAutorka je ředitelka společnosti Next Finance s.r.o.

    OdpovědětVymazat
  2. druhá půlka:
    Návrh nového desatera:
    Prosperitu nelze založit na bezstarostném zacházení s financemi.
    Solidní jistotu nezajistíš vypůjčenými penězi.
    Nedostaneš se z problémů, když utratíš víc, než vyděláš.
    Slabí se neposílí oslabením silných.
    Malí nevyrostou omezováním velkých.
    Chudým nepomůže zničení bohatých.
    Mzda pracovníků se nezvýší utlačováním těch, z jejichž prostředků je vyplácena.
    Spolupráci lidí neposílíš posilováním nenávisti.
    Lidem nepomůžeš, když jim soustavně děláš to, co nechceš, aby dělali tobě.
    Charakter a odvaha se neposílí zničením lidské iniciativy a nezávislosti.

    EKPodotek:
    …… v „poslední době“, tedy od kovidu ve mně téměř vše co zaregistruji, budí smích, když je veselo, odborníka nehledám.
    Odkaz už nefunguje, takžetak. Tapeta.
    4P

    OdpovědětVymazat
  3. Staré? Jen dosadit jiné činitele a jeto!
    ANO, teorie informační války je něco velmi specifického.
    Je to militarizované použití informací. Nejde v ní o přesvědčování. Nesnaží se vás přesvědčit, že EET není šikana nebo výmysl BUREŠFERTU k eliminaci malého podnikání. Účelem je odvést pozornost, zmást, způsobit rozkol, rozdělit (vařiče srágor, zelené, hnědé…) a panovat (potrestat úspěšné, pracovité, my dělní jim dáme, těm keťasům). Je to informace používaná čistě vojenským způsobem a obvykle v souhře s jinými akcemi („reforma policie, piráti silnic“ atd.). My jsme zvyklí uvažovat například o médiích a byznysu jako o oddělených sférách. Silou autoritářských režimů je, že mohou používat např. ČThlásotrobu, trolly a státní kyberterorismus (omezení internetu) koordinovaně a cíleně. To by bez ovládnutí mediálního prostoru stěží šlo. Tak je a bude, ANO, BUREŠ je problém a měla by se mu věnovat pozornost, ale opravdu, opravdu, opravdu. Nejlépe v dávce vetší než malé……… myslete na Agrofertupíra, dřevěný kolík a stříbrné prostorové těleso tvořené množinou všech bodů (trojrozměrného euklidovského) prostoru, jejichž vzdálenost od zadaného bodu (středu) je nejvýše rovna zadanému poloměru který činí 12,5/100 palce tj. pro nás rusofilníky 0,018 aršinu.


    4p-rusofilník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne 12,5/100 ale 22,5/100 palce je 1/2 z 45/100 palce, že šťourové?
      4p

      Vymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)