Prohledat tento blog

neděle 6. února 2022

Halucinace a předepsané katastrofy Obuvníkovy

 Ještě jednou pro jistotu, kdyby mě zastřelili.

   Je všeobecně známo, že budovy WTC vůbec neexistovaly, i když někteří blouznivci tvrdí, že byly holografickou projekcí už od začátku. Skutečnost je jiná. To všechno je jen iluze způsobená drogami vyvinutými v tajných laboratořích CIA, rozprašováním do vzduchu letadly a přidáváním do vodních zdrojů. Iluze útoku z 9/11 byla způsobena modifikovanou látkou pod kódovým označením Beta-3- destruktin (oponent Alfa 3 -konstruktinu). Důsledkem absence vodíkového můstku v  bázi stereoizomeru došlo k tomu, že iluze zhroucení třetí budovy nebyla dokonalá, protože chyběla její část obsahující náraz třetího letadla. 

   Podobné látky byly rozprašovány nad Prahou v době tzv. Obamovy návštěvy. Prahu ve skutečnosti nenavštívil prezident, ale Alizabeth Quinnová z Nebrasky. Údajně je iluzí sám Obama, za kterého je považován jistý Lionel Garry, údržbář z New-Yorského metra, ovšem za předpokladu, že ono samo není iluzí jak by nasvědčovala nezvyklá udýchanost cestujících způsobená tím, že místo vlaků sami běhají v tunelech. Podle zpráv z dobře informovaných zdrojů je iluzí i Lionel Garry. Ve skutečnosti jím je elektrický otvírač konzerv vylovený z Hudsonu. Toto je odborníky opovažováno za spekulaci, protože Hudson není Hudson, ale ve skutečnosti jde o řeku Pečoru v Rusku, která je zmanipulovanou projekcí čínské Jiang-tse.


Některé halucinace mohou být nebezpečné a nepříjemné

   To je jejich vlastnost. Zvláště ty, které se jeví jako nejryzejší realita. Třeba halucinace vězení. To je důsledkem halucinačních interakcí. Příklad. Máte halucinaci, že jste o něčem něco četl. Někdo má halucinaci, že o tom četl něco jiného. To není problém. Problém nastane, jestliže se Vaše halucinace dostane do střetu s jinou halucinací tvořící silný multihalucinační komplex vzniklý  působením diverzifikovaných halucifaktorů. Většinou nastává v důsledku toho, že Vaše halucinace je nadána falešnou superioritou a je provázena nutkáním (které je součástí Vašeho multihalucinačního komplexu) způsobit interakci s jinou halucinací. Typické pro takové případy je, že nutkání sleduje generování pocitu libosti uspokojením primární potřeby způsobit interakci bez vyhlídky na  možnost vzniku interakcí způsobujících pozitivně vnímané  sekundární halucinace například o něčem co je způsobilé v halucinačním komplexu vyvolat další, a pozor, to je důležité, všeobecně pozitivně vnímané a všeobecně vyhledávané halucinace, například směnitelné za příjemné ale i nutné halucinace Vašeho halucinačního komplexu. Například jídlo, bydlení, vlastnění automobilu či jiných příjemných halucinací. Toto v krajním případě může přivést  až k halucipenalizaci o které se zmiňujete.


Trestný čin popírání globálního oteplování 

To je dost dobrý nápad. Popírání a zpochybňování globálního  oteplování je  jednoznačně nebezpečnější než popírání  holocaustu. Vyšší trestní sazba je  namístě. Protože neřeší  minulost, ale budoucnost. Budoucnost nás všech, kteří  odmítáme  se uvařit a spolu s námi zničit celou Zemi. Popírání globálního  oteplování je zločin proti celému lidstvu. A nejen lidstvu,  ale všem živým  bytostem. Že jsem dobrej, všimněte si toho stupňování  emocí. To by nás mohlo  protlačit do křesel v  Bruseli, kde  by náš boj za záchranu Země byl účinnější.  A radostnější. Konference  v exotických zemích, luxusní doprava,  vysoké platy a  diety,  žranice, pozvání od světových firem, všude kolem spousta nádherných  hostesek, atraktivní program. A navrch povznášející pocit,  že sloužíme svým  spoluobčanům a celému lidstvu. Co, sloužíme,  přímo se obětujeme ! 


Další katastrofická pitomost plná laciných efektů a klišé. 

   Základní  popis děje mi stačil. Uklohněno podle známé kuchařky. Vezměte  nějaký  katastrofický prvek : ptáky, mravence, včely, pavouky,  krokodýla, hady,  chobotnice, piraně, žraloky, vše náležitě  zmutované nebezpečným odpadem  vypuštěným do WC, uprchlé  z laboratoře šíleného vědce nebo zločineckého  koncernu,  asteroid, slunce, mimozemšťany, vulkán pod velkým městem. Přimíchejte  omezence z oficiálních institucí. Přidejte lehce excentrického  hrdinného vědce,  do té doby outseidera, pro genderovou vyváženost  se doporučuje žena. Zamotejte  do toho jejich rodinu včetně  psa. Ukažte hloupost a nemorálnost vybraných  mocných, neohroženost  jiných mocných, hlavně prezidenta, nejlépe s celou jeho  rodinou.  Nesmí chybět hrdinný černý policista, hasič nebo podobně  a jeden z  hlavních hrdinů rozpomínající se na své židovské  předky. Zabalte do explozí,  nasviťte odlesky z počítačových  monitorů. Vděčnou scénou  je hrdina horečně cosi  bušící  do klávesnice nebo řešící dilema jestli přestřihnout modrý  drát nebo  červený drát,  aby se cosi stihlo v poslední vteřině.  Okořeňte citovým vydíráním  a srdcervoucími scénami ala  Sophiina volba.  Završte povinným happyendem s  potrestáním  darebáků, oceněním hrdinných přeživších a nostalgickou  vzpomínkou na  hrdinné nepřeživší. Následují minuty titulků  děkujících všemožným za všemožné.  Jestliže tohle dobře  namícháte, dobře prodáte a máte vyděláno na pohodový život  ve  kterém vás neohrožuje zmutovaná žoužel, vulkán pod městem  ani mimozemšťané. Ti  nejschopnější nechají trochu pootevřený  konec pro volné pokračování II., III,  IV, ve kterých se využijí  vystříhané scény, technika a dekorace. 

Poznámky Schumacherovy k dění ve světě kolem 


=====

   Poznámka Kocourova: 

   Měl jsem kdysi dokument, který byl údajně závazný pro výroby úspěšných hollywoodských trháků. Tam byl děj rozdělený podle charakteru scén (expozice, konflikt, honička aut, souboj padoucha a hrdiny, láska k ženě, láska k vlasti, peripetie atd.) a to s přesností +/- na sekundy. Jak dlouho musí trvat to, jak dlouho ono, co musí přijít po scéně milostné a co po rvačce protagonistů. Prostředí a postavy tam uvedeny nebyly. Ani zápletka. Považoval jsem to za HOAX už v době, kdy se tomu HOAX neříkalo. 

   Tedy do té doby, než jsem si na VHS několik amerických filmů pustil a dal jsem si k ruce stopky, tužku a list papíru. Jestli to byla nějaká obecná planá "kuchařka" vydaná producenty, kterou se musí řídit scénáristé a režiséři, nebo to byla pravidla, která se vlastně dodržují tak nějak samočinně nevím. V každém případě to sedělo na americké filmy  velmi přesně. Možná proto jsem se na americké filmy přestal dívat. Nepřekvapovaly.
Ten výtisk jsem při stěhování ztratil. Mrzí mě to, rád bych si zkontroloval nějaký nový, katastroficko-ekologický americký film. Jsem přesvědčen, že by do pravidel oné producentské kuchařky spolehlivě vešel.






5 komentářů:

  1. Já to lidem sedícím tady říkám pořád, energii z těla vysává… televize, energii z těla vysává… televize,energii z těla vysává… televize.A voni furt čuměj...
    4p
    Ps. Možná se Asta taky dívá, snad, nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Ruská klasika, to byla knížka "Zlaté tele" od Evžena Ilfa a Petrova. Tam se najde také návod, jak psát úspěšné cestopisné články.
    Důležité bylo, vzít si vzor od Karla Maye, německého vesnického učitele, který svoji obec nikdy neopustil, ale psal dobrodružné romány o Indiánech.
    Stačí, sehnat si slovník cizích slov z popisovaného prostředí a můžete začít básnit nějakou historku, prošpikovanou dobrodružnými slovíčky.
    I vědeckou literaturu můžete úspěšně napodobit, zcela každodenní řeč, napsaná latinsky nebo řecky zapůsobí na čtenáře. Každopádně, pokud vaši čtenáři často porozumí tomu, co píšete, tak jste vědecky ztroskotal.
    Moderní literatura prošpikovaná čipy obsaženými ve vakcíně, Šorošem a Mrkvosoftem, Gůgle, Twitterem a Telegramem, to je vzrušující život, daleko od nudné reality.
    Pomoc se ale blíží, v Německu bude konopí brzo volně prodejné. Stará tradice se vrací, desítky let se tam žilo na pervitinu. Nou doup, nou houp, praví klasiker. Čekají nás další vzrušující teorie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .........doháje, proč a kde jsem vlastně žil? Všechno to vzrušení mně nezasahovalo, všechno, všechno co jsem dělal vedlo nakonec "jen" k velké ráně, doslova. Zatím svět mířil k všehomíru.
      https://www.youtube.com/watch?v=73UKnDUPR_M
      (pro názornost je třeba sledovat až do konce)
      4p
      Ps. už je to dobrý, už jsem posnídal........

      Vymazat
  3. Ekověrozvějtechpokrokuvkultuzápadu11. února 2022 v 10:18:00 SEČ

    ....to před čím strkáme hlavu do písku, nebo věrozvěsty posíláme do blázinců je tu. Chceš nebo ne , umlčíme tě.
    https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/svet-je-na-case-odlozit-ruzove-bryle.A220209_174005_p_zahranici_wag
    4p

    OdpovědětVymazat
  4. Mnoho slov pana Weigla.
    Mnohými slovy říká, že EU i USA nás tlačí do situace, kdy se bude mít dobře jen ta nejvyšší vrstva obyvatel, ti nejrovnější z rovnějších a ostatní budou muset "držet hubu a krok". Tohle je vylepšený komunismus.
    Nakolik si to necháme líbit záleží na naší vrchnosti, poslušných bruselských drábech. Nakolik budeme poslouchat ty dráby záleží na tom, jak se budeme mít materiálně.
    Může se stát (stane se), že vlci puzeni hladem vyjdou z lesa ven. Jejich první obětí bude právě ta současná věrchuška. Ta věrchuška, která hrozí, že nám sebere z misek to málo, co tam máme dneska.

    Zatím se drábi nechávají uplácet postavením, prebendami a pochvalnými poznámkami z Brusele. Neuvědomují si. že až oni splní svoji roli, budou nemilosrdně odstraněni.

    OdpovědětVymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)