Prohledat tento blog

středa 6. prosince 2023

Humor pro dnešní večer

Antony Blinken
americký mluvka
  “Moskva je povinna zrušit projekt vojenského bloku na americkém kontinentu! Žádné vojenské aliance bez účasti Spojených států amerických a ne pod jejich vedením zde nejsou přijatelné. Prohlášení, které dnes činíme, je ultimátum. Pokud Moskva jej nevyslyší, Washington přistoupí k nejtvrdším opatřením. Toto je naše poslední varování. Důrazně doporučujeme všem účastníkům vojenského bloku, aby odmítli realizaci tohoto projektu.” řekl Antony Blinken.



Oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Vladimirovna Zacharova dostala za úkol odpovědět na americké ultimátum a udělala to takto:

Maria Vladimirovna Zacharova,
břitva ruské politiky

 “Ruská federace nepřijímá jazyk výhružek a ultimát. Washington je může předložit jen těm, kteří jim to dovolí. Opakovaně jsme Spojeným státům říkali o nepřípustnosti umísťování svých vojenských bloků blízko hranic Ruska – ale v odpověď se nám jen Američané smáli do tváře. Teď je čas se smát do tváře Ameriky“.

USA nezbude nic jiného, než vyhlásit Rusku válku, napřímo, ne pomocí Ukrajiny.

4 komentáře:

  1. To už tu bylo, Nikita Chruščov třískal do pultíku botou, jenže dnešní Rusko není dávno SSSR a USA nejsou na vrcholu, ale u dna. Svět je kupodivu kulatý a když se vyse**š na východ přiletí h**no ze západu. Ani žádná „opona“ tomu nezabrání („ani v Národním“). Momentálně je tu západní vítr, ale to se může lehce změnit. Přeskoč, přelez, neponižuj se. Dodávám „NEUMAŽSE“.
    4P
    Podotek: nekorektně jděte se slušností do.............jak třeba

    OdpovědětVymazat
  2. "Ruský svět je starověká Rus, Moskevské carství, Ruské impérium, Sovětský svaz, moderní Rusko, které se vrací, posiluje a znásobuje svou suverenitové velmoci."
    V.V.Putin

    Podotek: líbí, nelíbí? No a co? Kdo? Kdy?
    4p

    OdpovědětVymazat
  3. Až naprší a uschne. Ehm.... až USA vrátějí Texas Mexiku.
    Ostatně, Rusko bylo dříve naž USA.

    OdpovědětVymazat
  4. Teď koukám, že Zacharova je podobná zosobněné "Ostravě", jak je vyvedena na obrovském graffiti na zdi jednoho baráku. Najdu, vyvěsím.

    OdpovědětVymazat

"Pravidla moštárny" jsou stejná jako v Hospůdce. Spammeři a trollové budou bez milosti likvidováni. Hlasatelé jiných (i opačných) názorů než má Kocour však nikoliv.

Jak se podepsat? >> Komentovat jako >> Název/Adresa URL >>Název a vepsat svůj nick nebo jméno. Pak >> Pokračovat a nakonec >> Publikovat. (Počkat, až to Drak nebo Kocour propustí na obrazovku.)